Toen ik afgelopen zomer met mijn gezin in Egypte op vakantie was, kon een bezoek aan de piramides natuurlijk niet uitblijven. De prachtige gebouwen had ik nu wel vaak genoeg op tv en plaatjes voorbij zien komen. Nu was het tijd om het schouwspel eens met eigen ogen te bekijken.

Half kruipend klommen we in de grote piramide van Gizeh naar boven, tot we in de koningskamer waren aanbeland. Voor de lol ging ik in de granieten sarcofaag liggen, wat niet onopgemerkt bleef  bij de andere toeristen. Ze schrokken zich een ongeluk, toen er één been en gegiechel uit de stenen bak kwam. Tot ergernis van mijn tienerdochters. ‘Mam, doe toch eens normaal!’

Inmiddels zijn we denk ik wel zover dat we niet meer geloven in het verhaaltje dat piramides graftombes zijn van farao’s. Naast het feit dat er geen enkele dode farao, noch mummie ooit is gevonden in de bouwwerken, is het gebrek aan versiering en tekst een duidelijke indicatie voor industriëel gebruik.

PIRAMIDE VAN BOSNIЁ
Wat velen echter niet weten is dat overal ter wereld piramides te vinden zijn. Van de Inca’s en de Maya’s in Zuid Amerika tot de onderwaterwerken voor de kust van Japan. In de Soedan en Brazilië. Maar de meest bijzondere is volgens mij de piramide van Bosnië. Onderzoekers ontdekten deze piramide nog maar een aantal jaren geleden. Men was altijd in de veronderstelling geweest, dat het om een natuurlijke formatie zou gaan, maar de randen waren te scherp en de punt was te puntig om voor een normale berg door te kunnen gaan. Na onderzoek ontdekte men tunnels en betonnen paden in de piramide. Deze vondst zou de grootste piramide op Aarde zijn en riep daarmee nog meer vragen op dan antwoorden.

ONDERZOEK
Want, waar dienen deze prachtige kunstige bouwwerken nu werkelijk voor en hoe zijn ze gemaakt? Om deze vraag te kunnen beantwoorden moeten we naar Rusland. In de Oekraïne heeft een groep wetenschappers, om onderzoek te kunnen doen, een aantal piramiden gebouwd van fiberglas. Het grootste bouwwerk was 44 meter hoog. Men bewaarde zaden in het gebouw en water en deed onderzoek naar het weer boven de piramide en de ozonlaag.

Wat men ontdekte was ongelooflijk: behalve dat de ozonlaag dikker werd en het weer beduidend minder onstuimig was, gaven de zaden die opgeslagen hadden gelegen tot wel 100% meer opbrengst. Het opgeslagen water werd aan zieken gegeven en bleek een helende werking te hebben. Ook deed men onderzoek naar de vermindering van agressie van een groep gedetineerden die zout en peper kregen uit de piramide. De resultaten waren fascinerend te noemen. De gevangenen waren minder agressief en sneller in staat om weer in de maatschappij te functioneren.

MYSTERIE VAN UNIEKE PERAMIDE-ENERGIE
De structuur van een piramide is kennelijk in staat een energieveld op te wekken. Deze energie is zeer uniek en bijzonder en niet te evenaren. Ze zou dus over de hele Aarde als raster hebben kunnen werken, maar wie heeft dit ooit bedacht? De kennis over deze piramide-energie lijkt te zijn verdwenen. Of toch niet? Zullen we ooit de waarheid kennen en dit mysterie ontrafelen? Alleen maar meer vragen dus die onbeantwoord zijn.

Ondertussen plak ik nog een foto van mezelf in het boek over Egypte, die met dat ene been en mijn geërgerde tienerdochters.

Meer informatie: The sourcefield investigations, van David Wilcock