Wat gebeurt er in een gezin wanneer het huis waarin zij wonen gevuld is met min-energie/entiteiten. Een moeder vertelt…

Ik (Caro, 46 jaar) ben radeloos want mijn gezin is niet meer mijn gezin. Mijn dochter Emma van 16 heeft stemmingswisselingen en verandert binnen een seconde van een vrolijk kind in een boos kind. Ze zegt dat niemand haar begrijpt, vooral op school niet. Ze heeft alle tests doorlopen en de diagnose ADHD gekregen. Ze gaat nu naar speciaal onderwijs.

Mijn man Bram, 44 jaar, heeft een kop vol met watten zoals hij dat noemt. Zijn hoofd zit vol, hij slaapt zeer slecht, heeft schouderklachten en een kort lontje. Hij wilde zelfs liever het gezin verlaten om zichzelf rust te geven.

Mijn zoon Diederik van 19 jaar heeft al drie jaar de ziekte anorexia. Ik had het pas door toen hij 17,5 was, ik dacht eerst dat het aan de puberteit en groeispurt lag dat zijn lichaamsbouw zo veranderde. Zijn gevoel was weg. Ik kon aan zijn gezicht niet zien of hij blij was of verdrietig. Hij toonde totaal geen emotie. De eerste therapie sloeg niet aan, Diederik wist de therapeut te manipuleren. Hij stopte met zijn rechtenstudie omdat hij geen energie meer had. De volgende therapie, in groepsverband, sloeg ook niet aan. Gelukkig ging 1 therapeut met hem verder met 1 op 1 gesprekken, daar zat iets vooruitgang in. Ikzelf sliep slecht, had een kort lontje, jeuk over m’n lijf en schouder- en rugklachten. Als ik in de spiegel keek zag ik een uitgebluste vrouw met doffe ogen. Met de weinige energie die ik nog in me had probeerde ik wanhopig mijn gezin bij elkaar te houden.

Tot de dag dat mijn man thuis kwam met de mededeling dat wij contact moesten opnemen met Bénazir. Hij had gehoord van zijn collega dat Bénazir bij hem thuis was geweest om het huis te ontdoen van slechte energieën. Als je niet meer weet wat je kunt doen om je gezin te helpen pak je alles aan. Ik ben gaan lezen op haar site en vond daar veel herkenning. Ik volgde de procedure om telefonisch met Bénazir in contact te komen. Dat was een bijzondere ervaring.

Bénazir kon precies benoemen wat er in mijn gezin speelde omdat zij in mijn onderbewustzijn kon duiken. We leven met vier HSP-ers (hoog sensitieve personen) in ons gezin die daar de nodige problemen door ondervonden. Na het telefoongesprek heb ik enorm gehuild…ik wist het, deze persoon kon ons helpen. De dag dat Bénazir en haar team langs kwamen om ons te helpen was heel bijzonder. Er vielen zoveel kwartjes en nog steeds, nu twee jaar na de reiniging van ons huis.

Wat heeft het ons als gezin gebracht? De volgende dag merkten we al verschil. Er werd weer gelachen met en om elkaar. Onze ogen straalden weer. Er heerste rust. Heerlijk!

Nu zijn we bijna twee jaar verder.

Mijn dochter gaat vrolijker door het leven en heeft inmiddels een baan. Ze wordt minder snel boos en beter begrepen. Mijn man is blij dat zijn gezin weer goed loopt en hij begrijpt zichzelf beter. Vroeger was hij boos op de wereld. Na het volgen van de workshops bij team Bénazir, weet hij hoe hij zich als hsp-er staande kan houden in een wereld vol prikkels. Mijn zoon heeft zijn therapeut verbaasd hoe snel het goed met hem ging. Hij kon weer helder denken en pakte zijn leven weer op. De kilo’s vlogen eraan. Hij zat drie jaar gevangen in zijn lichaam en met eigen wilskracht, hulp van de therapeut en hulp van team Bénazir heeft Diederik zijn leven weer terug. Hij heeft zijn rechtenstudie opgepakt en geniet weer volop van het leven.

En ik…ik geniet met volle teugen van mijn gezin en het mooie leven dat de wereld ons te bieden heeft. We zijn zo blij met de hulp die we kregen van team Bénazir plus alle workshops die we bij hen volgden.

Missie geslaagd…rust in mijn gezin!