Ik ben Tamara en wij hebben 3 kinderen, Kevin van 1 jaar, Ilona van 2 jaar  en Dora van 4 jaar. Sinds 2010 had mijn dochter Ilona, ze was toen nog geen 1 jaar, last van vreselijke woedeaanvallen, waarbij ze zichzelf en haar broer en zus pijn deed. Ze was ontroostbaar, wilde alleen maar dat we weggingen (jij moet weggaan !!, riep ze dan), kleedde zichzelf helemaal uit, trok haar teennagels uit haar tenen en sloeg met haar hoofd tegen de deurpost of de vloer, beet en krabde haar broer en zus, enzovoort. 

Deze woedeaanvallen duurden van ca. 20 minuten tot soms wel 3 uur. Tijdens zo’n woedeaanval kon ik haar op geen enkele wijze bereiken. Ze had dan een enorme angst in haar ogen. ’s Avonds kon Ilona alleen slapen als ik naast haar lag en dan nog duurde het vaak een uur voordat ze in slaap viel.  Iedere nacht werd Ilona tussen 00.00 en 3.00 uur hysterisch wakker en kwam ze huilend boven.

VERRAST
Na een zoektocht, kreeg ik via via het telefoonnummer van Bénazir. Ik heb diezelfde avond nog contact met haar gezocht en gevraagd of zij Ilona kon helpen. Ze gaf meteen aan (vanaf een foto), dat Ilona heel gevoelig is en vertelde ook allerlei dingen over mijn andere kinderen, die ik haar niet verteld had, maar die wel klopten. Dus ik was erg verrast. Ze adviseerde ons huis te laten reinigen, omdat wij veel zwarte entiteiten in ons huis hadden. Ik heb mij wat ingelezen op het forum van Bénazir en ervaringen van andere mensen gelezen, die allemaal heel erg enthousiast waren. Ze heeft voor ons een offerte gemaakt en wij hebben meteen opdracht gegeven om te zorgen dat de ellende met Ilona stopt! Alleen door de drukke agenda van Bénazir hadden we wel een wachttijd van 4 maanden.

Vervolgens heeft Bénazir Ilona in een “bubbel” gezet, waarbij wij gelijk merkten dat ze rustiger werd en weer ging slapen. Hele nachten rust en ook overdag geen buien; het leek wel een ander kind. Maar helaas werkt zo’n “bubbel” maar tijdelijk en na vier dagen begon de ellende weer opnieuw. We hebben de dagen afgeteld voor de reiniging en een aantal keren gevraagd aan Bénazir om ons gezin in een bubbel te zetten, zodat we wat tot rust konden komen.

HUISREINIGING
Uiteindelijk op 22 juni 2012 kwam Bénazir met haar team bij ons thuis en kregen wij te horen dat het goed vol zat. Een heftige klus zoals ze aangaven. Ze zijn met het reinigen begonnen, terwijl ze leuke muziek draaiden en hebben van half 10 ’s ochtends tot 19 uur ’s avonds kamer voor kamer van ons huis gereinigd. Daarna werden wijzelf gereinigd. Uiteindelijk om 19.00 uur was ons huis “leeg” en kreeg ik het heel erg koud. De man van Bénazir gaf aan, dat de witte entiteiten nu naar binnen kwamen. Even later vertelde Bénazir, dat er een vrouw naast mij stond, die graag met mij wilde praten; dit was mijn oma die vier jaar geleden was overleden. Ik kon letterlijk voelen waar ze stond: het leek wel een airco die op mij aan een blazen was, heel bijzonder.  Bénazir vertelde allerlei dingen over mijn oma en haar relatie met mij, wat ze onmogelijk kon weten en ik heb meer dan een half uur met mijn oma kunnen “praten”.

OP ZOEK NAAR ‘SPOOKJES’
Mijn oma gaf aan, dat ze veel  bij onze zoon Kevin is geweest en dat ze veel contact hadden. Het bleek dat niet alleen Ilona, maar vooral ook Kevin van één jaar heel erg veel kon voelen en zien. Toen aan het einde van de dag de kinderen thuis mochten komen in ons “schone” huis heeft Kevin een half uur lang alle kasten en laden geopend en was druk op zoek naar de “spookjes”. Heel bijzonder vond ik dat Kevin, die ik niet had ingeschat op gevoelig, dus heel erg gevoelig bleek te zijn, zelfs meer dan Ilona. Maar blijkbaar gaat hij er anders mee om. De kinderen zijn gelijk gaan slapen en wij hebben nog wat nagepraat. Dit was een hele bijzondere en emotionele dag.

VEEL VERBETERING
Ik was behoorlijk onder de indruk van alles wat er die dag gebeurd was en vooral benieuwd hoe het erna zou gaan. We zijn nu meer dan een jaar verder en het gaat heel goed, vooral binnenshuis. De extreme buien van Ilona hebben we thuis niet meer gehad. We merken wel, dat als we op vakantie zijn, we wel weer een terugval kunnen krijgen. Maar door de bijzondere technieken, die ik tijdens de aanvullende workshops van team Bénazir heb geleerd, kan ik hotelkamers rustiger maken zodat zelfs vakanties weer leuk zijn. Ook heb ik geleerd hoe ik ons huis vrij kan houden van zgn. min-emoties zodat de sfeer in huis optimaal blijft.

Aan Kevin merken we niet zoveel, alleen dat hij ’s avonds gelijk gaat slapen en niet meer heel de nacht zit te kletsen (waarschijnlijk heeft hij het heel gezellig gehad ’s nachts). Zelf voel ik mij een stuk minder opgejaagd, ik was soms thuis heel onrustig en kreeg vaak een drukkend gevoel bij mijn maag. Ik ben nu heel relaxed. Dus ik merk heel veel verbetering. Ook mensen om ons heen vinden Ilona rustiger en het valt op dat ze veel meer lacht en meer uitgerust is.