Ik ben een persoon. Ik ken zwarte dagen, ik ken zwarte jaren.

Ik was een marionet voor een zwart persoon. Ik heb pijn gevoeld. Als ik iets niet wou voelde ik pijn. Ik werd langzaam emotieloos. Ik was alleen boos en agressief. Mijn familie was angstig en wist niet wat te doen. Vrienden, echte vrienden had ik niet. Ik zat aan de drugs om effen weg te zijn.

24/7 was ik onder invloed. Ik jatte, ik pikte en ik dreigde. Ik wist het verschil tussen goed en slecht niet meer. Ik was inmiddels bezeten. De zwarte persoon was met nog twee anderen in mij gegaan.

De mensen om mij heen zagen mij, maar ik was het niet meer. Ik was totaal onder besturing van hen.

Ik ben overal geweest om eraf te komen, maar tevergeefs. Ik voelde vaak een hand op mijn keel; er stond nooit iemand voor me. Er stond nergens iemand. Ik stik bijna, zei ik altijd, maar ik verloor. Ik viel op de grond en trilde. Ik hoorde elke dag: jij moet dood! Ben een paar keer gaan proberen te springen voor de trein. Tevergeefs, ik kon niet, maar ik moest van ze. Ik wist het niet meer.Zelfs mijn zus zette ik het mes op de keel. Die stond toen ook angstig te kijken. Ik had nergens spijt van.

Ik heb wel eens gedacht: waar stopt het en waar is mijn geweten?

Ik werd langzaam anders. Mijn familie zei dat mijn ogen niet meer zo waren als daarvoor.

De zwarte personen, entiteiten genoemd, martelden me geestelijk en lichamelijk. Ze slaan, knijpen, duwen, bijten en wurgen. Bij een aanval voel je eerst koude handen, ik dan tenminste. Daarna word ik duizelig, dan word ik weggeduwd en daarna gevloerd. Dan stikken ze me en slaan en knijpen. Dan kan ik niet meer praten, wie me daarna ook aanspreekt. Ik heb dan zo’n pijn!

Ik wist niet meer wat ik moest doen. Ik heb mezelf dingen aangeleerd. Qua paranormale dingen: ik kan dode mensen zien, voelen, met ze praten en gedachten lezen en sturen. Dit kan ik al sinds ik klein ben. Ben ermee geboren. Het is soms leuk, maar toen niet. Doe maar eens een mp3 met alleen maar beledigingen en dreigingen  en je dood wensen op één dag maar. Dat had ik jarenlang! Dat is klote  om te horen. Maar ja, dan weet je wel wat ik jaren heb gehad. Ik weet niet wat jullie ervan vinden, maar dat maakt niet uit. Geloof me, of geloof me niet! Ik ben wie ik ben.

Ik ben dankzij de hulp van Bénazir gestopt met drugs en alles. Ik ben weer veranderd! Heb nog fouten gehad; niet alleen kleine. Maar zoals ik al eerder zei: ik ben een menselijk persoon en mensen maken soms fouten, grote of kleine.

Bedankt voor het lezen of luisteren.

Geoff (16 jaar)