Bénazir is een pionier wat betreft het zelf ontwikkelen van afsluittechnieken. Duizenden HSP-ers (Hoog Sensitieve Personen) en HCP-ers (Heel Communicatieve Personen) maken gebruik van haar simpele technieken die door kinderen vanaf 2 1/2 jaar oud al kunnen worden toegepast. Het zijn technieken die je binnen een paar seconden kan gebruiken en waardoor je direct verschil merkt. Doordat ze honderden kinderen per jaar begeleidt, is ze continu op zoek naar mogelijkheden om de technieken te verbeteren. Dit soms tot wanhoop van haar teamleden omdat ze niet altijd bij te benen is met haar ontwikkelingen.

Technieken zoals ritsen, knippen, en bubbelen zijn een begrip geworden voor HSP-ers /HCP-ers. Vele therapeuten, coaches en andere hulpverleners maken gebruik van de simpele technieken van Bénazir omdat het de kwaliteit van het leven van een HSP-er/HCP-er verbetert.

Deze afsluittechnieken worden geleerd tijdens de workshop Leven Met Energie, een workshop die HSP-ers

inzichten, handvatten en oplossingen biedt.

Tijdens de GAVE training en de Junior GAVE training voor kinderen (5 tot en met 15 jaar) worden er afsluittechnieken geleerd die horen bij de leeftijd van het kind. Deze worden in een themaspel verwerkt zodat leren leuk wordt.

Meer informatie op www.benazir.nlimg_4841


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *